PONUDA RASPOLOŽIVIH STANOVA:

NASELJE ”ADA”
Banja Luka, Ul. Veljka Mlađenovića

Detaljan opis:

Lokacija stambenog objekta je jedna od najboljih lokacija u Banjaluci za miran i zdrav porodični život. U neposrednoj blizini grade se: škola, vrtić, vjerski objekti itd. Na parceli biće izgrađena besplatna parking mjesta koja će nakon uplane objeka biti u vlasništvu zajednice etažnih vlasnika i služiće za svakodnevnu upotrebu stanara objekta. U suterenu nudimo garažna mjesta i ostave za stanare objekta po povoljnoj cijeni!

Stanovi su odlično organizovani i prilikom gradnje koristimo visoko kvalitetne materijale i vrhunsku opremu. U svim kupatilima ugrađujemo sanitarnu opremu proizvođača GEBERIT. Vrhunski višeslojni parketi u spavaćim sobama i dnevnom boravku neuporedivo otporniji na oštećenja i vlažnost od običnih parketa, kao i estetski ljepši. Vrhunska vanjska PVC stolarija za bolju termo i zvučnu izolaciju.

Svi hodnici spratova su odvojeni protivpožarnim vratima, za sprečavanje širenja vatre, dima i bezbjedno evakuisanje u slučaju požara. Mogućnost spajanja na dimnjak u svim stanovima. Keramika u kupatilima, kuhinjama i hodnicima je prvoklasna Italijanska keramika uz mogućnost izmjene po izboru kupca. Unutrašnja stolarija je modernog dizajna bijele boje sa skrivenim baglamama, ali prije svega kvalitetna!

Termoizolaciona fasada izrađena je kombinacijom kamene vune i demit/kontaktnim fasadnim stiroporom debljine 120mm, za odličnu termoizolaciju vanjskih zidova i zaštitu od širenja vatre po spratovima u slučaju požara.
Dokumentacija stambenog objekta je uredna, tako da je kreditiranje stanova moguće u svim bankama, pod uslovom da kupac ispunjava kreditne sposobnosti koje banka zahtjeva. Objekat će biti priključen na gradsku toplanu, sa unaprijed pripremljenim mjestima za ugradnju kaloriometara.

Nudimo dvije varijante keramike (bež i siva boja) i predviđenu sanitarnu opremu u kupatilima. U slučaju da nijedna varijanta ne ispunjava Vaša očekivanja i ukuse, imate mogućnost izabrati keramiku i sanitarnu opremu po Vašem izboru u ”ORFEJ” prodajnom salonu.

KERAMIKA I SANITARNA OPREMA